Domov

    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Vitajte na našom webe

      Nachádzame sa v malebnom prostredí Horného Smokovca, kde poskytujeme študentom kvalitné vzdelanie spojené s praktickými skúsenosťami v odbore.
    • Novinky

        • Spoznávame medzinárodnú gastronómiu......

        • 10. 5. 2021
        • Keď sa povie Taliansko, mnohí z nás si predstavia pizzu, lasagne, cestoviny.

          Žiaci I.A a II.A nedávno pripravovali domáce lasagne bolognese a rôzne variácie pizze v rámci témy Talianska kuchyňa. Vyskúšali si prípravu cesta na pizzu, lasagne, omáčky bolognese i bešamelovej. Na prípravu potrebovali trocha viac času, no výsledok stál za to!

          Nechajte sa inšpirovať!

        • Ročníková skúška v odbore kuchár

        • 6. 5. 2021
        • Ročníková skúška v III.B prebiehala aj u žiakov odboru kuchár.

          Pokrmy pripravili samostatne, no ako sami zhodnotili v kuchyni vytvorili efektívný tím a príjemnú atmosféru. Zapojili svoju tvorivosť, predviedli svoje zručnosti a cit pre dochucovanie.

        • Ročníková skúška

        • 5. 5. 2021
        • Žiaci III.B odboru časník/servírka dnes predviedli svoje čašníčke zručnosti v ročníkovej skúške pred majstrami odbornej výchovy. Čoskoro ich čaká nový začiatok, tak veríme, že vykročia tou správnou nohou!

        • Jedlá z diviny

        • 30. 4. 2021
        • Okrem tradičných jedál majú vysokohorské hotely v ponuke pre svojich hostí špeciality, ku ktorým patria aj jedlá z diviny. Pri návšteve regiónu Vysokých Tatier stojí za to vyskúšať niektorú tatranskú špecialitu. Žiaci II.B s MOV Marekom Pajerom pripravili a naservírovali - Srnca na červenom víne so slivkami a hríbmi, ku ktorým podávali tradičné prílohy z lokálnych surovín.

          Nechajte sa inšpirovať..........

  • Fotogaléria

    • zatiaľ žiadne údaje
  • Sledujte nás