Naši šikovní žiaci - Peter Knapík, Mário Alexy s MOV Bc. Marekom Pajerom pripravili lahodné pokrmy vhodné aj po Vianociach a prezentovali tiež alternatívnu prípravu pokrmov v ranom vysielaní Telerána na TV Markíza.
Divákom pri sledovaní živého vysielania prezentovali:
Predjedlá: grilovaná zelenina, marinovaná marhuľa, špenatový dip, roast beff
Marinovaný ovčí syr, mikro šalát
Pohankový, quinový šalát
Avokádový mousse
Hlavné jedlá: Zaúdené kuracie prsia sous vide, borovičkový demi glace, spišské džatky, hríby
Losos v zemiakovej kruste, cviklovo-kalerábové pyré, glazovaná cibuľka, šafranový karfiol
V štúdiu Teleráno stretli aj pozitivne naladenú speváčku Moniku Bagárovú.
Instagram: sos_hotelova_horny_smokovec
#studujgastro #studujunas #soshotelova #telerano #gastro #jedlo #hory