• Kurz - Veľkonočné medovníky

        • Kurz LATTE ART

        • Baristický kurz

        • Barmanský kurz

        • Carving kurz

        • Baristický kurz

        • Kuchársky Troj - boj

        • Kurz s Máriou Kašickou

        • Kurz Somelier Junior

        • Škola pečenia

        • Latte art kurz

      • ☕️Spúšťame ďalšie termíny školení COVP, tentokrát zamerané na oblasť baristiky. 

         

        Kurz Barista 10.2.2024

        Latte art kurz 17.2.2024

         
      • Kurz základnej práce s čokoládou s Máriou Kašickou

          • Moderná česká kuchyňa

          • Moderované varenie s degustáciou Moderná česká kuchyňa s Ľubomírom Javurkom

            Termín: 18. 5. 2023 v čase od 13.00  - 17.30 hod.

            Čo sa pripravíme? 

            Predjedlá: Trhané bravčové koleno s marhuľou pošírovanou v zelenom čaji a chrenovou espumou

                             Tatarák z kačacieho prsa a červenej repy so špenátovou majonézou a chipsom z dalamánku

            Polievka: Kulajda s pošírovaným vajcom a lesnými hubami

            Hlavný chod: Zemiakové knedle plenené údeným bokom z komína podávané na lôžku karamelizovanej cibuľovej kapusty

                                  "Špalíčky" konfitovaného bravčového boku s karamelizovanými jablkami so zemiakovym pyré

            Dezert:          "Škubanky s makom, perníkom a v slivovici marínovanými slivkami. 

          • Vietnamská kuchyňa

          • Moderované varenie s degustáciou na tému - Vietnamská kuchyňa s Ľubomírom Javurkom

            Termín: 19. 5. 2023 v čase od 13.00  - 17.30 hod. 

            Čo si pripravíme? 

            BUN BO NAM BO - svieži vietnamský šalát s marinovaným hovädzím mäsom a rezancami bun

            NEM RÁN - vyprážané závitky s omáčkou nuoc cham

            PHO BO -  silný hovädzí vývar s mäsom, sklenenými rezancami, plný čerstvých ázijskych byliniek

            THIT KHO TAU - karamelizovaný bôčik s prepeličím vajíčkom a divokou brokolicou

        • Molekulárna gastronómia

          • Makrónky

          • Pozývame vás do "Školy pečenia s Máriou Kašickou - Makrónky"

            Termín: 25. 2. 2023 v čase od 9.00  15.00 hod

            Čo si pripravíme? 

            - green after, vanilka - apricot, matcha, škorica - kardamón, biela káva, kofila - karamel

          • Baristický kurz

          • Širokú verejnosť pozývame na BARISTICKÝ KURZ

            Na výber sú 2 termíny, a to: 

            I. termín 25.2.2023 (sobota)

            II. termín 8. 4. 2023 (sobota)

            Kurz bude zameraný na základnú prípravu kávy, práca s mlynčekom, príprava espressa, receptúra, speňovanie mlieka, príprava mliečnych kávových nápojov a starostlivosť o technológie.

             

            Kurz bude otvorený po prihlásení min. štyroch záujemcov.

          • Latte art kurz

          • Termín: 25. 3. 2023

            Kurz bude zameraný na techniku speňovania mlieka, technika liatia jednotlivých vzorov (srdce, dvoj tulip, rosetta) .

            Kurz bude otvorený po prihlásení min. štyroch záujemcov.

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje
  • Sledujte nás